Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

My first diaper cake!


Καλησπέρα σε όλη την blogοπαρέα από την βροχερή Πάτρα!
Αποφάσισα κ εγώ να φτιάξω ένα diaper cake για το μωράκι που θα φέρει στον κόσμο η ξαδερφή μου. Τελικά ήταν πολύ πιο εύκολο απ' ότι περίμενα και πολύ διασκεδαστικό!
Ορίστε λοιπόν η πρώτη μου απόπειρα:



Το diaper cake αποτελείται από κουβερτούλα-πάνες- χνουδωτό πελαργό-θερμό-μπουκάλι-βούρτσα-χτένα-σαλιέρες-σηματάκι πόρτας-πετσετούλες-φορμάκι-σαπουνάκι-πιπίλες-θερμόμετρο νερού-λαδάκι-ευχετήρια καρτούλα-κ.ά.
Ελπίζω να τους αρέσει!! :)

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

blixz-mania!!

Τα BLIXZ είναι μια σειρά λεπτών, ελαστικών επικαλυμμάτων τα οποία εφαρμόζονται σε κάθε ένα από τα νύχια των χεριών ή των ποδιών μέσω θέρμανσης ή πίεσης, χωρίς τη χρήση χημικών.Δεν χρειάζονται χρόνο για στέγνωμα, δεν καταστρέφονται και δεν ξεθωριάζουν (και μόνο για αυτά τα προσόντα κερδίζουν πολλά credits) ενώ το αποτέλεσμα που δίνουν δεν επιτυγχάνεται με τα κλασικά βερνίκια!♥















Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

...Γιατί κάποιες στιγμές θέλουμε απλά την ηρεμία μας!....

...Πριν από 2 μήνες περίπου βρέθηκα στην όμορφη Κλειτορία για πολλοστή φορά.Εκεί βρίσκεται το σπίτι της αγαπημένης μου κουμπάρας (του καλύτερου ανθρώπου στον κόσμο!Αλλά γι' αυτήν θα σας μιλήσω κάποια άλλη στιγμή!).
Δεν ξέρω γιατί, αλλά, κατά την διαμονή μου εκεί, ένιωθα τόσο γαλήνια- τόσο ήρεμη- τόσο γεμάτη -τόσο ευδιάθετη- τόσο δραστήρια!
Μήπως αυτό οφείλεται στο κλίμα? Ή μήπως απλά στο ότι κάποιες στιγμές θέλουμε απλά και μόνο την ηρεμία μας??....