Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

once upon a craft...

Καλησπέρα στην όμορφη παρέα σας! Τι κάνετε κοριτσάκια μου? Είχαμε καιρό να τα πούμε! Όλο αυτό το διάστημα έχω φτιάξει αρκετά πραγματάκια κ θα σας τα δείξω άμεσα! Ξεκινώ με μία  καρτούλα που έφτιαξα για να την δώσω μαζί με το diaper cake που είχα κατασκευάσει για το νεογέννητο μωράκι μας! Ελπίζω να σας αρέσει!
(δυστυχώς είμαι τόσο αφηρημένη που ξέχασα να φωτογραφήσω το εσωτερικό της  καρτούλας. snif snif!)
Στις εκπτώσεις, σε μια εξόρμησή μου στα Accessorize,ανακάλυψα αυτά τα πανέμορφα αυτοκόλλητα που είχαν και 70% έκπτωση!! 

Μετά,σειρά είχαν τα jumbo! Ειλικρινά είναι υπέροχο το πόσα πολλά πράγματα μπορείς να βρεις εκεί !Και ευτυχώς είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ κατάστημα που γνωρίζω που, μετά την αλλαγή της δραχμής σε ευρώ, οι τιμές δεν πήγαν στα ύψη! Έχει κρατήσει χαμηλές τιμές και η ποικιλία σε είδη χειροτεχνίας (κι όχι μόνο) είναι τεράστια. Αγόρασα λοιπόν κι εγώ πολλά κουμπάκια-λουλουδάκια-αυτοκολλητάκια-κόλλες-κορδέλες-κουδουνάκια-πηλό κι ένα σωρό άλλα πράγματα για να ξεκινήσω επιτέλους να ασχολούμαι με το hobby μου πιο πολύ.






9 σχόλια:

  1. πραγματικά σε αυτό το υπερκατάστημα βρίσκεις θυσαυρούς! Με το καλό να τα χρησιμοποιήσεις όλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν σου πώ ότι μολις σημερα πηγα και πηρα και εγω αυτα τα διάφανα κουτακια από τα Τζάμπο????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΛΕΞΙΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ Η ΚΑΡΤΟΥΛΑ ΣΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ!!!ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΑ!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΜΠΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πανέμορφη καρτούλα και οι αγορές σου εξαιρετικές!!! Φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πολύ ωραία η καρτούλα!και γω κατα καιρούς παίρνω διάφορα απο το τζάμπο.ειναι πολύ φθηνα!τώρα θέλω να πάω να δω για διακοσμητική άμμο. έχει άραγε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου!Magdalene ναι,έχει σε διάφορα χρώματα,στα είδη κήπου κ διακόσμησης εξωτερικών χώρων.Πολλά φιλιά από Πάτρα!χχχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Alexia, έχουμε τα ίδια κουτάκια για την οργάνωση των μικρών θησαυρών μας!Τα βρίσκω πολύ βολικά και τα βρήκα μόνο στο Jumbo!!!Να΄σαι καλά να δημιουργείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τελεια τελεια!!!κι ολα αυτα στα jumbo?εχω φυγει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. χααχαχα! ευχαριστώ πολύ κορίτσια!ναι,τα jumbo είναι θησαυρός!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή