Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Κάρτες!

Ηi my friends! Όπως προσέξατε , άλλαξα τη blogspot διεύθυνση! χιχι! Ελπίζω να μην σας μπέρδεψα!

Σήμερα έφτιαξα μερικές καρτούλες για τις προκλήσεις του Get Creative!
Αρχικά , έφτιαξα μία κάρτα για το 
  • challenge #9 της Μελένιας, που ήθελε η κάρτα μας να περιέχει τα εξής χρώματα:


και το πίσω μέρος


  •  challenge #3 της Channa, που έπρεπε να έχει οποιοδήποτε σχήμα εκτός από τετράγωνο! Ήταν από τις πιο ενδιαφέρουσες προκλήσεις μπορώ να πω!






και το εσωτερικό της κάρτας

  •  challenge #6 της Ευδοκίας ,που έπρεπε να εμπνευσθούμε από μία εικόνα που είχε ανεβάσει,με φλιτζάνι και κέικ! :) 

βέβαια, όπως βλέπετε, η φώτο είναι ανάποδα!μπορεί κάποιος επιτέλους να μου πει γτ συμβαίνει αυτό?? 
Κι αφού τελείωσα με τις κάρτες, θέλω να σας δείξω και τη διακόσμηση ενός άλμπουμ βάπτισης που έκανα πριν το δώσει η μαμά στον νονό! Δεν είναι τίποτα σπουδαίο, μερικά στρας ,σχέδια με τους διακορευτές μου, χρώματα, κουμπιά, δαντέλα και ... έτοιμο σε 15 λεπτά! 
Voila:
 
Μπορείτε να πάρετε μία γεύση κ από τον στολισμό της βάπτισης, εδώ!


Αυτά από μένα! Περιμένω τα σχόλιά σας!
Α! Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στο http://makemeup84.blogspot.com/ ,το νέο blog της Βίλλυς, στο οποίο μπορείτε να βρείτε ότι πληροφορίες χρειάζεστε γύρω από την αισθητική και κυρίως το μακιγιάζ!
 Αυτά! Θα τα ξαναπούμε σύντομα- έχω να σας δείξω πολλά ακόμα!! Φιλιάαααα!



14 σχόλια:

  1. καλησπερα Αλεξια..οι δουλειες σου ειναι υπεροχες..το φορεματακι ειναι ζηλευτω..καλο βραδυ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Hi Alexia , well done you !!!! Fabulous work , love all of your creations what a star you are, lovely work , fabulous cards and the video was fantastic.Thank you so much for your many and lovely entries for Get Creative and your continued support and good luck.

    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι όμορφες κάρτες!!! Και μάλιστα συνδύασες και προκλήσεις!!! Πολύ καλή δουλειά, Αλεξία! Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ειναι ολα υπεροχα!! μπραβο!!
    ευχαριστουμε που επαιξες μαζι μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Eγώ ευχαριστώ κορίτσια για τις ευκαιρίες που μας δίνετε!Thanks!! Ελπίζω να μην έκανα κάτι λάθος στις προκλήσεις μιας και είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω κ είμαι άσχετη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. beautiful work alexia!! On the cards and the video. thanks for playing along. Channa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλώς σε βρήκα!
    Πολύ όμορφες οι καρτούλες σου!
    Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αλεξία οι καρτούλες σου είναι όλες πολύ όμορφες! Έχουν πανεμορφες λεπτομέρειες και χρώματα! Μiα μικρή μόνο επισημανση όσον αφορά τη συμμετοχή σου στις προκλήσεις, η κάθε δημιουργία θα πρέπει να είναι μόνο για μια πρόκληση του Get Creative... Μπορείς όμως να συμμετασχεις στην ίδια πρόκληση με 2 διαφορετικες καρτούλες για να αυξησεις τις πιθανοτητες να κερδίσεις καποιο δωράκι!!! ;-)
    Καλη επιτυχία και σε ευχαριστουμε πολύ που έπαιξες μαζί μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ευχαριστώ Κατερίνα! Thanks Channa!
    Ελίνα ευχαριστώ για την επισήμανση! Το είχα δει σ΄ένα blog και νόμιζα πως επιτρεπόταν- προφανώς ούτε η κοπέλα θα το γνώριζε! Το διόρθωσα και πάω να φτιάξω κι άλλες καρτούλες! Μ' αρέσουν πολύ οι προκλήσεις αυτού του μήνα!Και πάλι ευχαριστώ!Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αλεξία είναι υπέροχα όλα!!! Για να εμφανίζονται στις αναρτήσεις σου οι φωτος ίσια, πριν τις αναρτήσεις άνοιξέ τις με το "photo editor" (είναι πρόγραμμα που συνήθως υπάρχει στα windows) κάνοντας δεξί κλικ στην φωτο και επιλέγοντας "άνοιγμα με" και το αντίστοιχο πρόγραμμα. Αφού ανοίξει πάτα στην μπάρα εργασιών εκεί που λέει "image" και μετά "rotate". Επέλεξε προς τα που να γίνει η περιστοφή 90 μοιρών και κάνε "save". Η φωτογραφία σου είναι πλέον όρθια, οπότε μετά την ανεβάζεις στην ανάρτηση!!! Καλή επιτυχία!!! Σ'ευχαριστούμε που παίζεις μαζί μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. έκανες πάρα πολύ όμορφη δουλειά όλες οικαρτούλες σου είναι μια και μια! σε ευχαριστουμε πολύ για την συμμετοχή στο Get creative!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Cute cards great take on the challenges!
    Thank you so much for playing along

    ΑπάντησηΔιαγραφή